HUNDBIO

4 MAJ är det premiär på Wes Andersons nya film ISLE OF DOGS.

Ett underhållande och finurligt animerat äventyr med massor av hundar i centrum. Vi visar den med engelskt tal (många kända skådespelare gör rösterna!) och svensk text.

I samband med detta upprepar vi succén från Heart of a Dog att ha några exklusiva hundvisningar. Man är välkommen att ta med sin fyrfota vän, men självklart är även människor utan hund välkomna så länge man tycker att det är mysigt att dela biosalong med hundar.

Vi har satt program för premiärveckan och planerat in två hundvisningar och sju vanliga människovisningar.

Skulle det bli stort tryck är det inte omöjligt att planera in och utannonsera fler hundvisningar. Däremot kan man inte ta med sin hund på vilken visning som helst av Isle of Dogs av hänsyn till allergiker och människor som av någon annan anledning inte vill dela biosalong med hundar.

Allergiinfo: Vår önskan är alltid att alla besökare skall vara snälla och glada och ambitionen är att undvika konflikter mellan grupperna hundägare och allergiker. Vi kommer att ha filtar till utlåning för hundarna att sitta på och sedan städar vi salongen extra noga inför nästa dag. Det går ju inte att lämna några fullkomliga garantier, men vi skall göra vårt bästa för att städa noga.

Endast människor behöver biljett. Hundarna behöver inte boka eller hämta ut biljett.

Fre 4 maj 20.10 hundbio
Sön 6 maj 18.00 hundbio
Sön 13 maj 18.00 hundbio

BOKA

OBS! Titeln Isle of Dogs avser ”människobio” (till vänster). Hundvisningarna ligger som en egen film (till höger).

boka hundbio

(Jeff Goldblum gör en av rösterna i filmen och gillar att gå på bio med sin hund.)

Filmen kommer naturligtvis visas längre än en vecka, men ytterligare tider sätter vi efter premiärhelgen.